Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε ό,τι σας απασχολεί.

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη των φοβικών Σχολή!
Οι "φανταστικοί εχθροί" στο ΠΑΣΟΚ και η ...υπονόμευση που ...δεν είχε προετοιμαστεί!

Τελικα ο,τι συμβαινει στη ψυχολογια συμβαινει και στη πολιτικη. Το φοβικο ατομο δεν ενδιαφερεται για τιποτε άλλο εκτος απο το να φροντιζει να αυτοπροστατευεται απο φανταστικους εχθρους χανοντας τη πραγματικοτητα.
Καποτε το σταλινικο ιδεολογικο κατεστημενο που στεκοταν μπαμπουλας πανω απο την ελευθερη αριστερη σοσιαλιστικη σκεψη, εμποδιζε οτιδηποτε ειχε τελικα σχεση με την αριστερα των μη προνομιουχων, εχοντας σα προσχημα τις συνωμοσιες. Απο τοτε μεχρι και σημερα εχουν περασει πολλες δεκαετιες.
Οψιμα το κομμα του Γιωργακη μαζι μ αυτον και τη παιδικη χαρα που απαρτιζει την αυλη του, (δε μπορω να πω ΠΑΣΟΚ αυτο το "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ" κατασκευασμα) θυμηθηκε τη καλη παλια συνταγη. Μιλησε και μιλαει για εκδοτικα συμφεροντα και κυκλους που θελουν να τον ριξουν και να εκμαυλισουν το αριστερο ΠΑΣΟΚ.
Μα γιατι βρε Γιώργο μου να σε εκπαραθυρωσουν; Τι εχουν να φοβηθουν; Πού τους αντισταθηκες; Μεχρι και μαργαριτα για συμβολο μας εβαλες. Πού αντισταθηκες στα μεγαλασυμφεροντα; Πού και ποτε αφουγκραστηκες τις αγωνιες ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ που ειναι ο σκελετος και ο πυρηνας του ΠΑΣΟΚ;
Καθε μερα οι περισσοτεροι αναρρωτιομασταν ποσο εκτος πραγματικοτητας θα ησουν. Ποσο θα εριχνες νερο στο μυλο των μεγαλων συμφεροντων αβανταροντας τη νεα δημοκρατια.
Μα και τωρα συνεχιζεις να κανεις τα ιδια, αποκλειοντας βουλευτες των 130000 ψηφων η των 80000 ψηφων απο καιριες θεσεις.Ποιους βαζεις; Αυτους που συρθηκαν πισω σου γιατι δεν ειχαν πού αλλου να πανε! Αυτους που χωρις το ονομα Παπανδρεου δε τους ξερει ουτε ο θυρωρος της πολυκατοικιας τους πια!
Φιλοι και φιλες οσοι εχετε την ατυχια και με διαβαζετε τωρα, θα το ξαναπω κι ας γινω κουραστικος. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!
Ετσι στη συνειδηση του λαου θα μεινουν σαν οι ανθρωποι που τολμησαν να δειξουν οτι πονανε το ΠΑΣΟΚ που εκαναν ενα πολιτισμενο και συντροφικο εκλογικο αγωνα και δεν εχουν ομφαλιους λωρους και ουτε θελουν δεκανικια για να επιβιωσουν!!!! Ευτυχως που υπαρχει αυτη η ισορροπια μεχρι στιγμης απο πλευρας Βενιζελου με τη σιωπη που επελεξε.
Αυτο σε μενα δειχνει οτι ποναει τον απλο ψηφοφορο και οπαδο του ΟΛΟΥ ΠΑΣΟΚ και τον αφηνει να ξεκουραστει απο τις αλεπαλληλες αναμετρησεις. Αυτο δειχνει αξιοπρεπεια και οχι μονομερεια. Αν κανεις πει οτι κατι ετοιμαζει ας αναλογιστει κατι: αν ηταν απο καιρο ετοιμος και αυτος και τα στελεχη του και ολοι εμεις που ημασταν και ειμαστε και θα ειμαστε κοντα του θα ειχαμε ετοιμαστει οργανωτικα, θα ειχαμε γραφεια, οπως καποια ρευματακια του 0,005% μεσα στο ΠΑΣΟΚ και πανω απ ολα θα ηταν ετοιμος κι ο ιδιος ο Βενιζελος, εχοντας ετοιμασει την ιντριγκα του! Το σχεδιο του. Οπως ο ΓΑΠ ΜΕ ΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Οσο για τη πλευρα Σημιτη, ποτε δεν υπηρξα σημιτικος. Παντα εναντιος του. Μονο που αναρρωτιεμαι. Ολοι αυτοι που τωρα ειναι πολεμιοι του, δεν υπηρξαν υπουργοι του και επι 8 χρονια συγκυβερνουσαν; αυτοι δεν ειχαν και δεν εχουν ευθυνη για τη κατηφορα του ΠΑΣΟΚ; Ηταν αυτοεξοριστοι; Οχι. βολεμενοι ηταν! αρα προς τι τοση υποκρισια; γιατι; Να σας πω εγω. Γιατι ξορκιζοντας μια ολακερη οκταετια κυβερνησης ΠΑΣΟΚ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ), κρατιουνται απο τη βαρκουλα του ΓΑΠ την ωρα που το μεγαλο ΠΑΣΟΚ απ ο,τι φαινεται (κι αν κατι δε γινει δραστικο) βυθιζεται!!!
Αυτο που με θλιβει ειναι οτι κανεις απο αυτη τη παιδικη χαρα δεν νοιαζεται για το αν το ΠΑΣΟΚ των μη προνομιουχων, θα γινει ξανα κυβερνηση. Αν ο λαος θα κυβερνησει ξανα. Δεν τους νοιαζει.
Περα απ αυτο το μεγαλυτερο ΚΚΕ που θελουν να κανουν, σ αυτη τη φασιστικου χαρακτηρα ιδεοληψια για καθαρο ΠΑΣΟΚ, υπαρχει ελπιδα!
Η ελπιδα του μεγαλου, ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΑΣΟΚ! Του πολυτασικου μα ενωμενου ΠΑΣΟΚ. Ο,τι και να κανουν και στο συνεδριο και μετα, οι αλλαγες που θελει ο λαος στο πολιτικο συστημα και στη πολιτικη κουλτουρα θα τους παρασυρει! Φανταζουν ηδη μικροι μπροστα στο αναστημα που ορθωνει ο λαος! Αυτος ο λαος ο πολυβασανισμενος, θελει ηγετη και οχι υπαλληλο καποιων σκοτεινων λεσχων!
ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙ ΦΟΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1974, ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΑ ΦΥΛΑΡΑΚΙ!!!!!
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ.
ΜΕ ΣΚΟΠΟ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΗΝ ΚΑΚΟ, ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?
ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?
ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ. ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΕΞΙΟΣ.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ Η ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΕΛΙΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΘΕΣΗ. ΟΙ ΜΕΝ ΔΑΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΟΙ ΔΕ ΡΟΥΣΦΕΤΟΜΕΤΑΠΥΧΙΑΚΟΨΗΦΙΖΟΔΙΚΤΥΟΠΡΟΒΟΚΑΡΟΒΛΑΧΟΚΑΒΟΥΡΕΣΜΕΠΥΡΣΟΥΣΤΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...
ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=cHUDLp4pWQ4

Ανώνυμος είπε...

Ο λαλίστατος κ. Καστανίδης και η Ολυμπιακή...
.
Γιατί δεν μιλά για το θέμα αυτό και κρύβεται;
.


Οι ευθύνες ολων των κυβερνήσεων και των πολιτικών κομμάτων για τη σημερινή κατάσταση της Ολυμπιακής ειναι πασιφανείς. Δημιούργησαν ενα πρόβλημα για να λύνουν πρόσκαιρα τα μικρο-πολιτικά τους προσκόμματα -βλέπε μετακινησεις ετεροδημοτών και άλλα τινά.
Αυτό ομως που με εντυπωσιάζει ειναι η πλήρης απουσία του κ. Καστανίδη από τον δημόσιο Πολιτικό λόγο και το θέμα της Ολυμπιακής...
Εχει ενδιαφέρον το πώς μεταμορφώνονται οι επι παντός επιστατού ομιλουντές σε κρυπτόμενους ...όταν το θέμα τους αγγίζει.
ΥΓ: Ο κ. Καστανίδης ήταν υπουργός Μεταφορών και είχε προωθήσει ενα "τολμηρό", κατα τα λεγόμενα του, σχέδιο αναδιάρθρωσης της Ο.Α.

Ανώνυμος είπε...

ο Χ. Καστανίδης εξαπέλυσε επίθεση στον ...Χρ. Βερελή για την Ολυμπιακή!
.

Τι ήταν να το ….γράψει ο Χρήστος Λουτράδης (εδώ) ότι "ο λαλίστατος κ. Καστανίδης" σιωπά για το θέμα της Ολυμπιακής; Πρωί πρωί σήμερα ο πρώην υπουργός Μεταφορών έκανε δηλώσεις και στράφηκε κατά του …Χρήστου Βερελή, επιρρίπτοντας στην περίοδο της δικής του υπουργίας, τις ευθύνες για την άσχημη πορεία της εταιρείας.
Συμπέρασμα πρώτο: Η πλευρά των νικητών στο ΠΑΣΟΚ βρήκε αφορμή το θέμα της Ολυμπιακής για να συνεχίσει τις εσωκομματικές εκκαθαρίσεις. Προωθείται όμως έτσι η ενότητα του ΠΑΣΟΚ;


Συμπέρασμα δεύτερο: Κάλλιστα η κυβέρνηση και ο Κ. Καραμανλής μπορούν πια και …επίσημα να λένε: Το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται για το κλείσιμο της Ολυμπιακής, το ομολογεί και μόνο του.

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά για τα παιδιά...
Εθελοντικό πρόγραμμα μαθητών για τις πυρόπληκτες περιοχές
.
Της Ελένης Παπαδοπούλου*
...
Μετά τους εθελοντές εκπαιδευτικούς πρωταγωνιστικό ρόλο στη βοήθεια προς τις πυρόπληκτες περιοχές και σε άλλες εθελοντικές δράσεις στο Νομό Ηλείας αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι μαθητές. Μέσα από το πιλοτικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας του ΥΠ.Ε.Π.Θ. «Εθελοντισμός....ο άλλος μας εαυτός» οι μαθητές επτά σχολείων του Νομού σε συνεργασία με τους υπεύθυνους καθηγητές σχεδιάζουν πληθώρα δράσεων για τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών. Κάποιες από αυτές είναι πολιτιστικές εκδηλώσεις για τους μαθητές αυτούς, περιβαλλοντικές δράσεις, αναδασώσεις, συνεργασία με άλλους εθελοντικούς φορείς (Χαμόγελο του παιδιού, Ερυθρός Σταυρός, Πρόσκοποι, Act4people, κτλ.) και παροχή βοήθειας προς τα παιδιά των περιοχών αυτών.
Για τα Χριστούγεννα οι μαθητές του 1ου,2ου,3ου,4ου Γυμνασίου Πύργου και των Γυμνασίων Καράτουλα, Βούναργου και Μυρτιάς, των σχολείων δηλαδή που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, προγραμματίζουν επίσκεψη σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά των πυρόπληκτων περιοχών, όπου θα μοιράσουν δώρα και γλυκά στα παιδιά.Για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε τη συμμετοχή σας. Στέλνοντας ένα καινούριο παιχνίδι, ένα βιβλίο, ένα μικρό δώρο για τα Χριστούγεννα θα δώσετε χαρά όχι μόνο στο παιδί που το δέχεται, αλλά και στο παιδί που το δίνει.
Οι ίδιοι οι μαθητές έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν παιχνίδια, τα οποία όμως δεν επαρκούν καθώς οι μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών είναι χιλιάδες. Στηρίξτε τις εθελοντικές δράσεις των μαθητών μας, είτε με ένα δώρο είτε με βοήθεια σε κάποια άλλη δράση (πολιτιστική ή περιβαλλοντική) και συμβάλλετε στη χαρά όλων των παιδιών.
Η αποστολή των δώρων, η οποία πρέπει να είναι άμεση (το αργότερο ως τις 15 Δεκεμβρίου), γίνεται δωρεάν με ΚΤΕΛ στη διεύθυνση:
2ο ΤΕΕ Πύργου, (για το πρόγραμμα Εθελοντισμός)
27100 ΠΥΡΓΟΣ
Η ευαισθησία που όλοι εσείς εξακολουθείτε να δείχνετε απέναντι στην τοπική κοινωνία και τα σχολεία μας είναι πραγματικά συγκινητική και για αυτό όλοι εμείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές, σας οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
*Συντονίστρια του προγράμματος
6942533832 -elenpapadopoulou@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

Συντριβή του Δημ. Ρέππα...
.
...στις εκλογές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Αποδοκιμάστηκε ο Γ. Παπανδρέου. Συμπαγείς έμειναν οι βενιζελικοί.
.
Βγήκαν τα αποτελέσματα για το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Ο Δημήτρης Ρέππας πήρε μόνο 54 ψήφους. Δηλαδή δεν τον ψήφισαν σχεδόν οι μισοί. Το αποτέλεσμα είναι πολύ αρνητικό για τον ίδιο.
Οι άλλοι πήραν:
Β. Γκεγκέρογλου 35
Σ. Μερεντίτη 34
Κ. Περλεπέ 33
Δ. Βαρβαρίγος 33
Τ. Ρήγας 27
Γ. Αμοιρίδης 26
Δεν εκλέγονται:
Δ. Κουσελάς 19,
Γ. Νικητιάδης 12,
Σ. Γιαννακά 10
Συνολικά ψήφισαν 97 βουλευτές. Βρέθηκε 1 άκυρο. Απουσίασαν 5 βουλευτές (2 ασθενείς και 3 στο εξωτερικό).
.
Το συμπέρασμα είναι ότι αποδυναμώθηκε το παπανδρεϊκό κομμάτι. Στο πρόσωπο του Δ. Ρέππα αποδοκιμάστηκε ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου για τις πρόσφατες επιλογές του, μετά τις 11 Νοεμβρίου. Οι βενιζελικοί έμειναν συμπαγείς. (Οπως γράψαμε υπολογίζονται τουλάχιστον σε 25) Οι τρεις βενιζελικοί (Μερεντίτη, Ρήγας, Αμοιρίδης) εκλέχτηκαν.

Ανώνυμος είπε...

"Πρέπει να κλείσει η Ολυμπιακή!"...
...... έχει δηλώσει ο Θ. Πάγκαλος!



Με ρυθμούς χελώνας το ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει την αντιπολίτευσή του. Στο θέμα της Ολυμπιακής όμως και να θέλει δεν μπορεί να κάνει τίποτα.


Ο λόγος, απλός. Ο ίδιος ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που τώρα ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος -δηλαδή «αντ' αυτού» του Γ. Παπανδρέου- έχει και την αρμοδιότητα σε αυτά τα θέματα, είχε πει χωρίς περιστροφές στο παρελθόν ότι "πρέπει να κλείσει η Ολυμπιακή!"
Αυτές τις παλαιότερες δηλώσεις του, τις έχει ...αρχειοθετήσει η κυβέρνηση και την κατάλληλη στιγμή θα τις βγάλει στον αέρα. Και τότε, Θόδωρα, τι γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Δοκιμασία για Παπανδρέου και Ρέππα...
. ..
...η σημερινή εκλογή προεδρείου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ
.
Μετά τις 11 Νοεμβρίου, σήμερα γίνεται στο ΠΑΣΟΚ η πιο σοβαρή εσωκομματική ψηφοφορία: για την εκλογή νέου προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Είναι κρίσιμη γιατί θα φανούν, σχεδόν ένα μήνα μετά και με την γκρίνια να μεγαλώνει διαρκώς στο παπαπανδρεϊκό μπλοκ, οι συσχετισμοί. Αυτοί θα φανούν από δύο στοιχεία:
α Από τις ψήφους που θα πάρει ο Δ. Ρέππας που προορίζεται πάλι για γραμματέας. Το 2004 είχε πάρει 65 ψήφους. Τώρα, έχει να αντιμετωπίσει και τους "εχθρούς" του μέσα στο παπανδρεϊκό μπλοκ που θέλουν να τον αποδυναμώσουν στα πλαίσια του ..νέου εμφυλίου που ξεκίνησε.
α Τις ψήφους που θα πάρουν οι "βενιζελικοί" υποψήφιοι για τις άλλες έξι θέσεις του προεδρείου. Από τους 102 βουλευτές, με την πλευρά Βενιζέλου είναι γύρω στους 25 βουλευτές...

Ανώνυμος είπε...

Η "τριάδα" των βενιζελικών...
.
Η "τριάδα" που θα υποστηρίξει το βενιζελικό στρατόπεδο είναι η Σούλα Μερεντίτη (Τρικάλων), Τάκης Ρήγας (Κυκλάδων) και Γιάννης Αμοιρίδης (Πιερίας).

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη γκάφα του Γ. Παπανδρέου...
Υποσχέθηκε χαμηλή φορολογία στα αποθεματικά των επιχειρήσεων που όμως την έχει απαγορεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

Ο οικονομικός συνεργάτης του Press-gr, μας ενημερώνει ότι ακόμη "τραβάνε τα μαλλιά" τους οι επιχειρηματίες που άκουσαν τον Γ. Παπανδρέου να μιλάει στο Οικονομικό Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα "Η ώρα της ελληνικής οικονομίας".
Τι υποσχέθηκε; "Διάκριση στους συντελεστές φορολογίας μεταξύ αδιανέμητων και διανεμόμενων κερδών και θέσπιση χαμηλών συντελεστών στα αδιανέμητα κέρδη, με στόχο την αύξηση των επενδύσεων, των επανεπενδύσεων αν θέλετε, και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων", όπως είπε επί λέξει.
Με μια ...μικρή διαφορά. Αυτή την διάκριση στους συντελεστές των αποθεματικών, την είχε θεσπίσει παλιά το ΠΑΣΟΚ (ο σημιτικός Νίκος Χριστοδουλάκης...), αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση την απαγόρευσε και επέβαλε στη συνέχεια την κατάργησή της.
Είναι λοιπόν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να επανέλθει!
Αυτό ο κ. Παπανδρέου δεν το γνωρίζει; Πώς έκανε τέτοια γκάφα; Και πόσο αξιόπιστος μπορεί να θεωρείται όταν λέει τέτοια πράγματα;
Αυτές τις απορίες διατυπώνουν επιχειρηματίες που τον άκουσαν με προσοχή και στη συνέχεια αναζήτησαν και το γραπτό κείμενό του.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία με το επίμαχο σημείο.

Ανώνυμος είπε...

Χάνει την έδρα του ο πρώτος βουλευτής...

Χάνει την έδρα του, στο Εκλογοδικείο, ο πρώτος βουλευτής λόγω ένστασης; Ο λόγος για τον Μιχάλη Κατρίνη, 32 ετών, που εκλέχτηκε στην Ηλεία.


Η εισήγηση είναι πάντως -όπως μας ενημερώνει ο δικαστικός μας συνεργάτης- υπέρ της έκπτωσής του από το βουλευτικό αξίωμα, επειδή πριν από τις εκλογές ήταν γιατρός στο τοπικό ΙΚΑ.


Την ένσταση έχει κάνει ο Πάνος Αντωνακόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Από τους ...80, έπεσε στους 54!
....

Γράψατε ότι στις προηγούμενες εκλογές για το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο Δ. Ρέππας είχε πάρει 65 ψήφους. Αυτό είναι η μισή αλήθεια. Αυτό συνέβη το 2004. Στις εκλογές που μεσολάβησαν για τον ίδιο λόγο, το 2006, είχε πάρει επί συνόλου 114 βουλευτών (είχαν ψηφίσει 111) ογδόντα ψήφους.
Ποιοί τον "πετσόκοψαν" τώρα κι έπεσε στις 54; Πλήθυναν ξαφνικά τόσο πολλοί οι βενιζελικοί;

Ανώνυμος είπε...

Ομάδες και υποομάδες στο ΠΑΣΟΚ...
...

Μεγάλη αναστάτωση υπάρχει στην ομάδα Παπανδρέου.
Ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα.
Η ομάδα Παπανδρέου είναι χωρισμένοι σε πολλά και διαφορετικά κομμάτια.
Εχουμε τους γεννηματικούς (Παπαϊωάννου-Γείτονα-Μίχα) με αρχηγό την Φωφη που την θέλουν για αρχηγό.
Εχουμε τους νεους (Μωραϊτης-Μαδεμλής) που θέλουν να ελέγξουν για την δική τους πάρτη την κατάσταση.
Εχουμε τον Παναγιωτακόπουλο με την Αριστερή Πρωτοβουλία που ετοιμάζεται να κατεβάσει ορδές συνέδρων.
Εχουμε τους αυλικούς που θέλουν και αυτοί απο την πλευρά τους να φτιάξουν υποομάδα.
Εχουμε τους Χρυσοχοϊδικούς, τους Διαμαντοπουλικούς, τους παγκαλικούς και τους Βασωπαπανδρεϊκούς και τα λοιπά εξαπτέρυγα που θέλουν να είναι στο παιχνίδι.
Εχουμε τους συνδικαλιστοπατέρες.
Και σε όλα αυτά ένας αγωνιστής Πολυζωγόπουλος να προσπαθεί να τους φέρει σε μια ισορροπία. Α ρε Χρήστο τι παθαίνεις....
Δεν έμενες στην ΓΣΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΙ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΉΣΥΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Οι πουλημένοι δεξιοί Ανδρουλακιδες όπως πάντα έκαναν το θαύμα τους.
Για ακόμα μια φορά ξεπουληθήκαν

Γιώργο Παπανδρέου πρέπει να πάρεις την ΠΑΣΠ στα χεριά σου.
Όχι άλλοι δεξιοί στο κόμμα.
Όχι άλλοι πουλημένοι

Αυτός ήθελε να γίνει γραμματέας νεολαίας??????????
Αυτός που έβριζε τον Γιώργο Παπανδρέου?????????/
Αυτόν θέλουμε???????

Να φύγουν τώρα οι δεξιοί από το ΠΑΣΟΚ

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΜΕ ΙΔΕΕΣ, ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΕΣ


ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ

Ανώνυμος είπε...

Ισοπαλία πριν τον τελικό


Του ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΠΑ


Το σκορ της αναμέτρησης παπανδρεϊκών - βενιζελικών ένα μήνα μετά την επανεκλογή του Γ. Παπανδρέου στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι σήμερα ισόπαλο.

Ο αρχηγός του κινήματος έστειλε ένα σαφές μήνυμα στους αντιπάλους του, αποκλείοντάς τους από τα όργανα. Και αυτοί του απάντησαν, την Τετάρτη, στη Βουλή, «τσαλακώνοντας» τον Δ. Ρέππα στη διαδικασία ανάδειξης του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Αυτό δείχνει ότι η «σιγή ασυρμάτου» που επέβαλαν στους εαυτούς τους οι παράγοντες του ρεύματος Βενιζέλου, και την τηρούν με θαυμαστή πειθαρχία, απέχοντας από τα Μ.Μ.Ε., δεν ήταν προϊόν αδράνειας, αλλά κίνηση τακτικής.

Ολα συνηγορούν στο ότι η επόμενη αναμέτρηση θα γίνει πριν φτάσει το ΠΑΣΟΚ στο συνέδριό του στις 22 Φεβρουαρίου. Κι αυτό γιατί εκτιμούν ότι η πρόθεση της ηγεσίας είναι να το ελέγξει απολύτως, με βασικό της «όπλο» το γεγονός ότι περίπου το 30% των συνέδρων δεν θα είναι εκλεγμένοι από τη βάση του ΠΑΣΟΚ.

Δηλώνουν αποφασισμένοι να αντιδράσουν. Αλλωστε, η πίεση που δέχονται από τη βάση είναι ισχυρή καθώς υπάρχει και ένας αριθμός μελών του κινήματος «που ζητούν να εγκαταλείψουμε τον αγώνα και να φύγουμε από το ΠΑΣΟΚ.

«Τους αποθαρρύνουμε», δηλώνει συνομιλητής του πρώην υπουργού, όμως «όλα θα εξαρτηθούν από τα δείγματα γραφής της ηγεσίας», καταλήγει.

Η πλευρά Βενιζέλου χρεώνει στη Χαρ. Τρικούπη μεθοδευμένη προσπάθεια ναρκοθέτησης του συνεδρίου: «Ολα τα όργανα που ανέλαβαν να οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο είναι διορισμένα. Τα μητρώα των μελών και των φίλων, βάσει των οποίων θα διεξαχθούν οι προσυνεδριακές ψηφοφορίες για την εκλογή συνέδρων, δεν είναι προσιτά σε μας. Ακόμη δεν ξέρουμε πόσα θα είναι τα "αριστίνδην" μέλη του σώματος που θα τοποθετήσει ο ίδιος ο πρόεδρος».

Οι καταγγελίες και οι υποψίες των «βενιζελικών» απασχολούν και την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου. Ο επικεφαλής της, Χρ. Πολυζωγόπουλος, επιχειρεί να καθησυχάσει τους συντρόφους του, δηλώνοντας στην «Κ.Ε.» ότι «τίποτα απ' όσα φοβούνται δεν πρόκειται να συμβεί. Εγγυώμαι εγώ προσωπικώς»...

*Στον προσυνεδριακό διάλογο οι «βενιζελικοί» θα θέσουν όλα τα θέματα που χρωμάτισαν τη μέχρι τώρα παρουσία τους.

Προτάσεις με «ρεύμα»

Σε ό,τι αφορά το κόμμα, θα επιμείνουν στις προτάσεις τους: ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου να εκλέγονται από το συνέδριο, να καθιερωθεί περιορισμένος αριθμός θητειών για όλα τα μέλη των καθοδηγητικών οργάνων -μηδέ του προέδρου εξαιρουμένου- και να θεσπιστεί απαγόρευση υποψηφιότητας στους υιούς και τις θυγατέρες των πολιτικών στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση μετά την αποχώρηση των γονιών τους.

Με τις ιδέες αυτές συμφωνεί ο Κ. Σκανδαλίδης, αλλά δεν πρόκειται να τις δεχτεί, κατά πάσα πιθανότητα, ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

*Η πολιτική τους ατζέντα, πάντως, αυτή θα καθοριστεί από τη συγκυρία:

- Οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την άποψή τους, το πείραμα «Τσίπρα» πρέπει να γίνει αντικείμενο ανάλυσης, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο χώρο της σύνολης αριστεράς.

- Η συμπεριφορά του Γ. Παπανδρέου. Η ηθελημένη αποχή από τη δημόσια σκηνή δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη.

Ηδη προχωρά το σχέδιο σχηματισμού εξωκομματικού φόρουμ ιδεολογικού και πολιτικού διαλόγου. Ποιοι θα συμμετέχουν; Κυρίως πανεπιστημιακοί απ' όλη τη χώρα. Αλλά όχι μόνο αυτοί: «Μην ξεχνάτε ότι μόνο οι επισήμως "διαπιστευμένοι" του ρεύματος στις εσωκομματικές εκλογές ήταν 7.000 στελέχη», λέει με νόημα στην «Κ.Ε.» συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου.

- Τα νούμερα των δημοσκοπήσεων. Αν και στα επόμενα γκάλοπ αποτυπωθούν η υπεροχή της Ν.Δ. έναντι του ΠΑΣΟΚ και η αδυναμία του Γ. Παπανδρέου να βελτιώσει το ηγετικό προφίλ του, η πλευρά Βενιζέλου περιμένει να φουντώσει το κλίμα δυσαρέσκειας στο εσωτερικό του κόμματος, «κι αυτό θα φροντίσουμε να το εκφράσουμε», τόνισε βουλευτής που πρόσκειται στον Ευ. Βενιζέλο.

Ανώνυμος είπε...

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του ΠΑΣΟΚ, για το Ασφαλιστικό, μεθαύριο, Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, Κλιμάκια του Κινήματος, θα πραγματοποιήσουν εξόρμηση σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Τα Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, θα συναντηθούν και θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους των τοπικών φορέων, θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό, θα συνομιλήσουν με πολίτες και θα δώσουν συνεντεύξεις Τύπου στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Οι επικεφαλής των Κλιμακίων και οι πόλεις που θα επισκεφθούν, έχουν ως εξής:



ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Γιάννης Μαγκριώτης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

ΚΟΖΑΝΗ
Χάρης Καστανίδης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Ροβέρτος Σπυρόπουλος

ΛΑΡΙΣΑ
Κώστας Σκανδαλίδης

ΠΑΤΡΑ
Δημήτρης Ρέππας

ΛΑΜΙΑ
Εύη Χριστοφιλοπούλου

ΤΡΙΠΟΛΗ
Άννα Διαμαντοπούλου

ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Γιώργος Παπακωνσταντίνου

ΣΥΡΟΣ
Γιάννης Κουτσούκος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

ΚΑΒΑΛΑ
Πέτρος Ευθυμίου

ΒΕΡΟΙΑ
Χάρης Τσιόκας




Την Κέρκυρα, θα επισκεφθεί Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουσελά, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τον ανώνυμο θα πω ότι καλά θα κάνει να πάει αλλού να γράφει αυτά που θέλει και όχι εδώ.
Όσο για τον σύντροφο Ανδρουλακη θα πω μόνο ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι επιλογή θέλει αλλά αν ισχύουν αυτά πραγματικά λυπάμαι γιατί ντροπιάζει το ΠΑΣΟΚ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…………..
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ………….

Ανώνυμος είπε...

Στην Πάτρα οι διαδικασίες ήταν στημένες.
Οι ανδρουλακιδες και οι γιανναδακΙδες τα είχανε βρει
ΟΛΟ το κομμάτι του πανεπιστημίου που στήριξε Γιώργο Παπανδρέου δεν κατέβητε να ψηφίσει
ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.
ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΞΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ.
ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣ

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΙΧΑΝΕ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΣΠ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΗΣ
ΟΤΑΝ Η ΠΑΣΠ ΠΑΤΡΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΗΣ ΤΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ
Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ
ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ

ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ???????
ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ……….

ΠΑΣΠ ΙΔΕΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΞΥΛΟ
ΤΑ ΒΡΗΚΕ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ
ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ

ΠΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ????

ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΟΥΣ ????????

ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ??????

ΤΙ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ?????

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΜΑΣ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΔΕΞΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Α)ΟΙ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Β)Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Γ)ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Δ)Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Ε)Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Ζ)Η ΑΝΕΡΓΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ????


ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ

ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ



Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΛΑΓΗ

ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΖΗΤΑΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΖΗΤΑΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ





ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η εξαγγελθείσα ασφαλιστική «μεταρρύθμιση» της κυβέρνησης αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην εξοικονόμηση πόρων (δηλαδή να μειωθούν τα ελλείμματα εις βάρος των ασφαλισμένων, με μειώσεις συντάξεων, αυξήσεις ορίων ηλικίας, περικοπή βαρέων και ανθυγιεινών, πρόωρων συντάξεων κ.λπ.) και όλα αυτά χωρίς να εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, παρατηρεί η ΓΣΕΕ, δίνοντας στοιχεία- φωτιά για τη σημερινή εικόνα του Ασφαλιστικού. Έτσι:
1. Δύο στους τρεις συνταξιούχους (1.600.00 άτομα) παίρνουν σύνταξη μέχρι 580 ευρώ- κατώτατα όρια του ΙΚΑ.
2. Τα καταληστευθέντα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων από το 1950 μέχρι σήμερα ανέρχονται στα 83 δισ. ευρώ!
3. Αν τα Ταμεία είχαν τα αποθεματικά τους, τα οποία επί σειρά ετών λεηλατήθηκαν, οι κατώτερες συντάξεις θα ήταν τουλάχιστον 1.000 ευρώ.
4. Οι οφειλές και τα χρέη του κράτους προς τα Ταμεία είναι σήμερα 12,4 δισ. ευρώ.
5. Ο τρόπος που προωθούνται οι προβλεπόμενες από τον νόμο ενοποιήσεις και η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων οδηγούν στη δραστική μείωση των κύριων συντάξεων μέχρι 18% και των επικουρικών μέχρι 43%.
6. Με μαύρη και ανασφάλιστη εργασία απασχολούνται 1.100.000 εργαζόμενοι και γι΄ αυτό τον λόγο προκαλείται απώλεια εσόδων στο ΙΚΑ 4 δισ. ευρώ τον χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Η δεξιά αντιλαϊκή κυβέρνηση της Ν.Δ με τις εξαγγελίες ντροπής προσπαθεί να υποδουλώσει τον ελληνικό λαό στα συμφέροντα των λίγων και των πλουσίων
Όλα αυτά τα χρόνια με την ανοχή του ελληνικού λαού διαπράττει εγκλήματα.
Τα τελευταία εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού λαού είναι
1)ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
2)Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ
3)Ο Ο.Τ.Ε
4)ΤΑ Κ.Ε.Σ


Όλοι στην απεργία την τέταρτη 12 Δεκεμβρίου
Όλοι στον δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος δεν έχει δουλειά.

Κάθε μέρα ζούμε την ακρίβεια στο πετσί μας, το γάλα, το ψωμί, το πετρέλαιο, τα πάντα.

Αλήθεια,
Γνωρίζετε ότι υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν ούτε φαγητό να δώσουν στα παιδιά τους, ποσό μάλιστα να βάλουνε πετρέλαιο.

Ρώτησε κανείς από τους πολιτικούς αυτές οι οικογένειες πως τα βγάζουνε πέρα?

Ρώτησε κανείς αν αυτά τα παιδιά αυτών των οικογενειών έχουν φαγητό να φανέ?
Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ

Και ξέρετε γιατί?

Γιατί οι πολιτικοί είναι κλισμένοι στα γραφεία τους
είναι μέσα στα πανάκριβα αυτοκίνητα τους
είναι μέσα στα πανάκριβα σπίτια τους στα βοριά των Αθηνών

Κανείς από αυτούς δεν ρωτάει τέτοια πράγματα
Κανείς δεν ενδιαφέρετε .
Μονό όταν είναι να πάρουνε τις ψήφους μας θυμούνται

Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Η κυβερνήσει ενδιαφέρετε μονό για τα συμφέροντα των λίγων και όχι για τα συμφέροντα των πολλών

Κάθε μέρα ζούμε την παρακμή της ελληνικής κοινωνίας
Ποσό θα αφήσουμε αυτήν την δεξιά κυβέρνηση να εξουσιάζει τον ελληνικό λαό?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Η ΔΕΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
ΑΥΤΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Όλοι της τέταρτη στον δρόμο
Αξίζουν ένα μεγάλο όχι σε αυτά που προσπαθούν να περάσουν
Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

STIS 12/12 OLOI STON AGONA OLOI STOYS DROMOYS

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΒΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΣΠ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...

Υ.Γ ΕΛΕΝΞΑΤΕ ΑΝ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΕΙ??? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

to grafeio tis patras apoteleite apo ekprosopoys mono 5 sxolon apo tis 21 poy yparxoyn kai oi perissoteroi einai apo to polytexnio.
a re paspara ti soy kanoun...............

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ... ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...
http://www.youtube.com/watch?v=z3U0udLH974&feature=related

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ! ΜΕ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ!
http://www.youtube.com/watch?v=1JynBEX_kg8&NR=1

ΚΥΡΙΟΙ... ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ!
ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ...
http://www.youtube.com/watch?v=BKB_BDeHxAw&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Ο σύντροφος Καρπουζος για άλλη μια φορά απέδειξε σε όλους εδώ στην Πάτρα ότι δεν είναι ούτε λαμογιο ούτε καρεκλοκενταυρος.
Και αυτό στην Πάτρα το καταλάβανε όλοι
Διότι παρά τις θέσεις στο γραφείο πόλις που του δίνανε δεν δεχτικέ καμιά.
Επειδή αυτές οι πολιτικές που υπάρχουν στην ΠΑΣΠ ΠΑΤΡΑ το μονό που κάνουν είναι να ντροπιάζουν και να αμαυρώνουν την ιστορία της ΠΑΣΠ αλλά και την ιστορία του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Και η ομάδα του Ανδρουλακη και η ομάδα του Γιανναδακη του προσέφεραν θέση στο γραφείο πόλης
Όμως τους είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ


Είπε όχι στους ανθρώπους που τόσα χρονιά την ΠΑΣΠ Πάτρας την εκμεταλλεύονται
Είπε όχι στους ανθρώπους που το μονό που τους νοιάζει είναι η καρεκλά
Είπε όχι στους ανθρώπους που βρίζουν το ΠΑΣΟΚ
Είπε όχι στους ανθρώπους που χτυπάνε τους συντρόφους τους
Είπε όχι σε λογικές σήψης
Είπε όχι σε λογικές που έχουν οδηγήσει την ΠΑΣΠ τόσο χαμηλά
Είπε ένα μεγάλο όχι στην κατάντια της ΠΑΣΠ Πάτρας

Τέτοιοι σύντροφοι χρειάζονται.
Να λένε όχι σε τέτοιου είδους λογικές και πολιτικές
Εξάλλου ο Ανδρουλακης και ο Γιανναδακης τα έχουνε βρει


ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ………….ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΡΟ…………… ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ



Το νερό αποτελεί έναν από τους πολυτιμότερους πόρους ζώνης στον πλανήτη μας.
Η ιδία η ύπαρξη μας εξαρτάται ολοκληρωτικά από αυτό.
Η έλλειψη και η υποβάθμιση της ποιότητας του αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της εποχής μας

Η ανάγκη των ανθρώπων σε νερό είναι πολύ μεγαλύτερη από την ποσότητα που απαιτείται μονό για πόσιμο, για πλύσιμο και άλλες οικιακές ανάγκες
Στη χωρά μας, το πρόβλημα του νερού είναι οξυμμένο κύριος εξαιτίας της κακής πληροφόρησης και επομένως της κακής διαχείρισης του από τον άνθρωπο. Η αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων και η κατασπατάληση του, θα δημιουργήσουν στο μέλλον ανυπέρβλητα προβλήματα στην ποιότητα του ποσίμου νερού αλλά και στην ποσότητα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερα σπατάλη εντοπίζεται στα αστικά κέντρα και κυρίως στις καθημερινές μας συνήθειες , ενώ παράλληλα το 35% της Ελλάδος χαρακτηρίζεται με υψηλό κίνδυνο ερημοποιησης

Συγκλονιστική είναι δε η ερευνά της UNICEF, η οποία αποκαλύπτει ότι 400.000.000 παιδιά (σχεδόν το 1/5 των παιδιών του κόσμου) στερούνται ακόμα και την ελάχιστη ποσότητα του καθαρού νερού που χρειάζονται για να ζήσουν

Ας προστατεύσουμε το νερό. ας είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στη διαχείριση του. Έχουμε αυτό το χρέος όλοι μας, απέναντι στις γενιές που πέρασαν αλλά και σε αυτές που θα περάσουν στο μέλλον από αυτή τη γη.

Γιατί αυτός ο πλανήτης θα έχει μέλλον μονό για όσο εμείς θα τον φροντίζουμε…..
…………………ας φροντίσουμε λοιπόν τη ζωή μας………………………..

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

1)Δεν αφήνουμε την βρύση να τρέχει άσκοπα. Μια ανοιχτή βρύση καταναλώνει 9 λίτρα το λεπτό.(πλύσιμο πιάτων, βούρτσισμα δοντιών Κολ)

2) Επισκευάζουμε και την παραμικρή διαρροή. Μια σταγόνα το δευτερόλεπτο κοστίζει πάνω από 4 λίτρα την ημέρα η αλλιώς 1.500 λίτρα ετησίως

3)Ανοίγουμε τη βρύση το πολύ στη μισή ροή.
Η δουλειά μας γίνεται το ίδιο καλά.

4)Για ένα γρήγορο ντους αρκούν 30 λίτρα νερού. Σε γεμάτη μπανιερά καταναλώνουμε τουλάχιστον 150.

5)Αποφεύγουμε το πλύσιμο του αυτοκινήτου με νερό της βρύσης

6)Στο πλυντήριο προτιμούμε προγράμματα εξοικονόμησης ενεργείας αλλά και τις χαμηλότερες θερμοκρασίες , που καταναλώνουν λιγότερη ενεργεία

7)Φροντίζουμε να έχουμε συμπληρώσει ρούχα για μια πλύση, πριν βάλουμε το πρόγραμμα σε λειτουργία

8)Συνδέουμε το πλυντήριο ρούχων και πιάτων με ηλιακό θερμοσίφωνα για την παροχή ζεστού νερού.

9)Επιλεγούμε καζανάκια με μηχανισμό διπλής ροής νερού.(3 η 6 λίτρα)

10)Επιλεγούμε φυτά που επιβιώνουν με λίγο νερό. Το υπερβολικό πότισμα μάλλον σαπίζει παρά ωφελεί τα φυτά.

11)Συλλέγουμε το βρόχινο νερό. Είναι κατάλληλο για το πότισμα των φυτών.

12)Το καλοκαίρι ποτίζουμε νωρίς το πρωί η το βραδύ. Με αυτόν τον τρόπο εξατμίζεται λιγότερο νερό από τη ζεστή.

13)Τα μικρά παιδιά μπορούν να κάνουν μπάνιο μαζί. Το όφελος είναι διπλό οικονομία στο νερό και τα παιδιά διασκεδάζουν

14)Ξεπλένουμε τα τρόφιμα σε μια λεκάνη με νερό. Έπειτα το χρησιμοποιούμε για να ποτίσουμε τα φυτά μας

15)Το καλοκαίρι ποτίζουμε νωρίς το πρωί η το βραδύ. Με αυτόν τον τρόπο εξατμίζεται λιγότερο νερό από τη ζεστή.

16)Ελέγχουμε τακτικά το μετρητή νερού και το λογαριασμό μας. έτσι μπορούμε να παρακολουθούμε με αποδείξεις την «πρόοδο» μας στις περικοπές

Ανώνυμος είπε...

Αριστερό ΠΑΣΟΚ" αλλά με σπουδές στην ...Βρετανία!
...


Πώς δίνει το ... "παράδειγμα" ο Γ. Παπανδρέου, στέλνοντας την κόρη του κατευθείαν για σπουδές στο εξωτερικό...
.
Διάβασα σε δυο τρεις εφημερίδες ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε οικογενειακώς στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο για να επιλέξει σε ποιο βρετανικό πανεπιστήμιο θα φοιτήσει η κόρη του μόλις αποφοιτήσει από το Κολέγιο Αθηνών, το ερχόμενο καλοκαίρι. (Το πιθανότερο είναι το London School of Economics, σύμφωνα με τον Γ. Αντύπα στον Ελεύθερο Τύπο).
Αυτό που κάνουν οι περισσότεροι "οικονομημένοι" σε αυτή την χώρα: Τα παιδιά τους κατευθείαν για σπουδές στο εξωτερικό. Σιγά, μην χάσουν το χρόνο τους με την ...πλέμπα στην ψωροκώσταινα!
Τώρα κατάλαβα γιατί κόπτεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπέρ των ιδιωτικών Πανεπιστημίων και στην χώρα μας.
Τώρα, μας δείχνει και εμπράκτως και ...από πρώτο χέρι πόσο εμπιστοσύνη έχει στο δημόσιο Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, εν πάση περιπτώσει και στην ανάγκη αναβάθμισής του.
Φαντάζομαι ότι αυτό εννοούσε και όταν ...οραματιζόταν το ΠΑΣΟΚ ως αριστερό κόμμα μέχρι τις 11 Νοεμβριου. Αυτό κι αν είναι, τελικά, αριστερό ιδεώδες...

Ανώνυμος είπε...

2,7% μπροστά η ΝΔ!...
...

Τα χάλια είναι ...πιο μαύρα για το ΠΑΣΟΚ από ο,τι για τη ΝΔ...
.
Στο πρώτο μετεκλογικό γκάλοπ της GPO, που παρουσίασε το Mega, η ΝΔ -παρά τη θύελλα αντιδράσεων για την πολιτική της και τη συμεπριφορά στελεχών της, προηγείται με 2,7%.
Στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα παίρνουν:
ΝΔ: 33,8%
ΠΑΣΟΚ: 31,1%
ΚΚΕ: 8,5%
ΣΥΡΙΖΑ: 6,1%
ΛΑΟΣ: 4,9%
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ κερδίζει με 68,1% το ΠΑΣΟΚ που έχει μόλις 16,1%!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί θα απουσιάζει ο κ. Παπανδρέου...
...

...από τη σημερινή διαδήλωση;
.

Διάβασα στις εφημερίδες ότι τελικά ο Γ. Παπανδρέου δεν θα συμμετάσχει στη σημερινή διαδήλωση για το ασφαλιστικό. Κι ας γράφατε εσείς προ ημερών ότι θα είναι στους επικεφαλής.
Τι ακριβώς συνέβη και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ...εγκαταλείπει το πεζοδρόμιο πριν ακομη κατεβεί σε αυτό;
Και τότε, αυτή η διαφήμιση της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ -όπου επικεφαλής είναι στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, οι Γ. Παναγόπουλος και Σ. Παπασπύρος- που μας καλεί "όλοι στους δρόμους", ποιους ...όλους εννοεί;

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι, συγχαρητήρια για το πολύ ωραίο μπλογκ που φτιάξατε, καλή συνέχεια!

Κώστας Νέα Φιλαδέλφεια

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε και να βοηθήσουμε το σίτε της Ν.ΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Λίγες είναι οι τοπικές Νεολαίες ΠΑΣΟΚ που έχουν σίτε και δραστηριοποιούνται.

Όλοι μαζί οι νέοι πρέπει να ενισχύουμε τέτοιες προσπάθειες

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους συντρόφους της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Μακάρι και άλλες νεολαίες να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας.



ΤΟ ΣΙΤΕ ΕΙΝΑΙ pasok-euosmos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Νέα αρχή με την νεολαία ως εμπνευστή!!!


Η δύσκολη εποχή που ξεκινάει για το ΠΑ.ΣΟ.Κ μετά τις εκλογές του 2007 είναι γεγονός. Όλοι έχουμε ευθήνη για την ήττα και τον διχασμό του ΠΑ.ΣΟ.Κ(φάνηκε ο διχασμός στην εσωκομματική εκλογή προέδρου),όλοι πρέπει να αγωνιστούμε για το κίνημα , την Ελλάδα , την τοπική κοινωνία , τους συμπολήτες μας κτλ.

Στην περιοχή του Ευόσμου ξεκίνησε μία μεγάλη και δυναμική προσπάθεια της νεολαίας του Δήμου αλλά και των γύρω περιοχών ώστε να δημιουργηθεί ένας πυρήνας που θα δώσει όραμα στους νέους με σωστή ενημέρωση που θα εμπνέει και θα δείξει ότι ο σοσιαλισμός είναι ότι καλύτερο για τον τόπο και την κοινωνία.

Σας χρειαζόμαστε όλους τους αριστερά σκεπτόμενους και φυσικά τους αναποφάσιστους,που δεν γνωρίζουν από τα πολιτικά δρόμενα αλλά νίωθουν προβληματισμένοι και θέλουν να ενημερωθούν για το γίνετε γύρω τους και για το αύριο τους.

Μπήκαμε δυναμικά για να αλλάξουμε τα δεδομένα στην πολιτική σκηνή , πρώτα της περιοχής και μέτα στην ευρήτερη περιοχή της θεσσαλονίκης , δώσε μήνυμα ότι η νεολαία είναι εδώ δυνατή και έτοιμη για να κάνει την ανατροπή! Δείξτους ότι δεν είμαστε η γενιά του καφέ και της φράσης "Δεν βαριέσαι" , είμαστε το μέλλον και το αύριο της Ελλάδας , όλοι μαζί για ένα δυνατό ΠΑ.ΣΟ.Κ , που θα έχει ως δύναμη αλλαγής την νεολαία!!!

Unknown είπε...

Χαιρετώ του συντρόφους και τις συντρόφισες της νεολαία ΠΑΣΟΚ δυτικής Αθήνας και όσων φυσικά έχουν συμετοχή στο συγκεκριμένο ιστολόγιο!
Χαίρομαι πραγματικά που υπάρχουν δυνάμεις αλλαγής , ανατροπής και διεκδίκησης δικαιωμάτων που προέρχονται από την νεολαία!
Φίλοι η καλύτερα αδέρφια είμαστε και εμείς εδώ μαζί σας!
500 χιλιόμετρα πιο πάνω στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο του Ευόσμου ενεργοποιηθήκαμε και εμείς , οι νέοι της περιοχής!
Πλέον είμαστε και στο ίντερνετ αλλά και στην τοπική κοινωνία ενεργοί και έτοιμοι για τον αγώνα!
Σηκώσαμε και το προσωπικό μας σάιτ και φόρουμ καθώς υπάρχουν και τηλέφωνα επικοινωνίας για να μας βρείτε και να μιλήσετε μαζί μας.
Να δώσετε ιδέες για την βελτίωση του σάιτ μας αλλά και να συζητήσουμε διάφορα θέματα πολιτικά αλλά και όχι!

Site:pasokgr.googlepages.com
Εκεί θα βρείτε και λινκ για το φόρουμ μας!
Τηλέφωνα επικοινωνίας θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες μέρες!

Ευχαριστώ παραπολύ επίσης για την δημοσίευση της ενεργοποίησης μας!

Μάριος Οταμπασίδης από Εύοσμο Θεσσαλονίκης!

Ανώνυμος είπε...

αδερφια καλο αγωνα να εχετε!
η προσπαθεια για την ανασυγκροτηση και δημιουργια οργανωσης ειναι το δυσκολοτερο και σοβαροτερο ενχειρημα που μπορειτε να λαβετε.
με επιμονη και υπομονη θα τα καταφερετε. χρειαζονται ξεκαθαροι στοχοι και εθελοντισμος μακρια απο το κυνηγι του παραγοντισμου και της καρεκλας, μονο ετσι η οργανωτικη σας δημιουργια θα παραμεινει στο χρονο και θα φερει τουσ νεους κοντα στο ΠΑΣΟΚ και στην διαμορφωση των νεων πολιτικων.
οτι μας χρειαστειτε θα ειμαστε κοντα σας.
Ν. ΠΑΣΟΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
pasokyouth@yahoo.gr