Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Υπεύθυνοι τομέων Γραμματείας ΚΟΕΣ

1 Οργάνωσης και Συντονισμού Συνεδρίου - Γραμματείας ΚΟΕΣ:Πολυζωγόπουλος Χρήστος
2 Αυτο-οργάνωσης και Υποστήριξης: Μαδεμλής Νίκος, Παυλίδου Μαρία
3 ΝΕΑ (Νομαρχιακών Επιτροπών Αναγέννησης):
Μωραϊτης Θάνος, Τσιμπίδα Βάσω, Χαλάτση Εφη
4 Δικτύων: Γεννηματά Φώφη
4.1 Αυτοδιοίκησης: Γιάννης Μίχας
4.2 Μαζικών Χώρων: Θωμάς Φίλιππος
4.3 Νεολαίας: Μουσιώνης Άρης
4.4 Αγροτών: Μπατζελή Κατερίνα
4.5 Επιστημόνων: Μητσός Αχιλλέας
4.6 Νέων Επιχειρηματιών: Κουλούρης Μενέλαος
4.7 Καλλιτεχνών: Γκερέκου Άντζελα
4.8 Συνεργασίας με ΜΚΟ: Κανάκης Νικήτας
4.9 Εθελοντισμού: Κουρμούζης Γιώργος
4.10 Ελληνισμού Διασποράς: Αράπογλου Χρύσα
5 Μεταναστών: Κοππά Μαριλένα
6 Νέων Υποδομών: Δάλλα Ελίνα
7 Οικονομικού: Κουτσιμπού Λένα
8 Καταστατικών Αλλαγών: Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα, Στεφάνου Δημήτρης
9 Πολιτικών Θέσεων: Ανδρουλάκης Μίμης
10 Φόρουμ Διαλόγου και Προβολής Θέσεων: Χατζόπουλος Αλέξανδρος
10.1 Διαδικτύου-Ιστοσελίδων: Μπαλαμάτση Αίγλη
10.2 Επιμόρφωσης: Κόκκος Αλέξης
10.3 Εναλλακτικών Μέσων Ενημέρωσης - bloggers: Βρυώνης Παναγιώτης
11 Τύπου και ΜΜΕ: Ραγκούσης Γιάννης

* Η Γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, θα συνεδριάσει με την πλήρη σύνθεσή της, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, υπό την προεδρία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήκω Ανδρέα, να τον ..δεις!

O υβριστής του Α. Παπανδρέου Μίμης Ανδρουλάκης, "αναμορφώνει" το ΠΑΣΟΚ!

Τρίζουν κυριολεκτικά τα κόκαλα του Ανδρέα, αφού ο γνωστός χυδαίος υβριστής του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου και ιθύνων νους της παραπομπής του στο Ειδικό Δικαστήριο, Μίμης Ανδρουλάκης ορίστηκε από τον γιο του Γιώργο, να "αναμορφώσει" ιδεολογικά το ΠΑΣΟΚ! Αυτός και το άλλο πνευματικό "τέκνο" του Χαρίλαου Φλωράκη, ο μυστικοσύμβουλος της "αγίας οικογένειας" του Καστρίου Νίκος Κοτζιάς θα χαράξουν λέει, την "νέα ιδεολογία" την οποία μετά θα κληθεί να υποστηρίξει ο Πάγκαλος, η Βάσω, η Διαμαντοπούλου, ο Λαλιώτης κ.λ.π. Σήκω Ανδρέα να τον δεις!

Ανώνυμος είπε...

Στα άδυτα της πράσινης ΚΟΕΣ...
Αυτά που ...δεν ξέρετε για ορισμένα από τα μέλη της!
..
Να σας πω λιγα πράγματα για την σύνθεση της γραμματείας της ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟK για όσους δεν ξέρουν:

α Μαδεμλής Νίκος - Μωραΐτης Θάνος. Είναι οι άνθρωποι που τους ανέθεσαν να αυτοοργανώσουν το ΠΑΣΟΚ.
Προφανώς ο Πρόεδρος δεν ξέρει οτι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που με την στάση τους διέλυσαν την Νεολαία Πασοκ την τελευταία 15ετία.
Τώρα πως θα αυτοοργανώσουν το ΠΑΣΟΚ είναι άλλο ζήτημα.
Παρεπιπτόντως ο Μωραϊτης Θάνος είχε ασκήσει κρατικό αξίωμα ως αντιπρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων.
α Φώφη Γεννηματα: Όπως τα κατάφερε στην Υπερνομαρχία και σε ό,τι της ανατέθηκε, να είμαστε σίγουροι οτι θα πράξει το ίδιο.
Να θυμήσουμε οτι ως υπεύθυνη Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ δεν συνεδρίασε ουτε μια φορά το Οργανο αυτο.
α Μπατζελή Κατερίνα: Δεν έχει εκλεγεί σε κανένα όργανο και ποτέ.Υπήρξε πάντα διορισμένη.O αδερφός της πρωτοπαλίκαρο του Βενιζέλου.
α Μπαλαμάτση Αίγλη: Η συμπάθεια του Προέδρου. Μετά απο τα πολλά σημειώματα που του έστειλε κατα καιρούς, την έβαλε στο περιβάλλον του. Δεν έχει σχέση με την πολιτική λένε οι εχθροί της, όπως επίσης οτι κατέχει έμισθη θέση στο ΠΑΣΟΚ.
Τέλος, εντύπωση πρέπει να μας προκαλεί οτι δεν ενέταξε κανέναν Βενιζελικό.
Α ρε Πρόεδρε. Μαγκα θα τον κάνεις τελικα τον Βενιζέλο.
Πρόεδρε πάλι με τους κολλητούς σου θα πας προς τις εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος πάει ολοταχώς για…
...

...«δίκαιες»(!) διαγραφές και έχει αρχίσει να στήνει την «αγχόνη»
...
Του Αιθεροβάμονα
...
Αργά το βράδυ της Κυριακής από το ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκαν τα ονόματα όλων εκείνων που θα συμμετάσχουν στην λεγόμενη Γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ)… Προφανής ο στόχος να ανακοινωθούν τόσο αργά για να μην υπάρχουν τα πρώτα σχόλια από τις εφημερίδες… Αλλά η απογοήτευση δεν μπορεί να κρυφτεί από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον αυτά που καταλαβαίνουν και γνωρίζουν πρόσωπα και λειτουργίες τα τριάμισι τελευταία χρόνια. Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να κάνουμε σ΄ αυτή τη φάση κριτική αναλυτικά στα πρόσωπα. Όμως να επισημάνουμε τα εξής :
Είναι σαφές και από αυτή του την απόφαση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, δουλεύει μόνο με το 55% και μάλιστα τους Ταλιμπάν υποστηρικτές του, ενώ το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ-τουλάχιστον σε επίπεδο στελεχών- αποκόπτεται από τον κορμό του Κινήματος και οδηγείται προς την έξοδο.
Είναι φανερό ότι μένουν απέξω από τους διάφορους τομείς ή ομάδες εργασίες με στόχο να αποκοπούν, να απομονωθούν και να μην συμμετάσχουν καν στην διαμόρφωση των τελικών θέσεων και αποφάσεων για το Συνέδριο, με μοναδικό στόχο να μην έχουν βήμα να εκφέρουν την άποψη τους σε περίπτωση που είναι διαφορετική. Να μην μπορούν να την εκφράσουν ούτε στα λεγόμενα όργανα και να αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να την εκφράσουν δημοσίως, για να οδηγηθούν στη συνέχεια στην «αγχόνη».
Η συγκρότηση της Επιτροπής για να διατυπώσει την πρόταση για νέο Εκλογικό σύστημα (ούτε καν τον Σκανδαλίδη δεν έβαλε που είναι ο «πατέρας» του σημερινού εκλογικού νόμου), ήταν η πρώτη ένδειξη, με δεύτερη την παντελή απουσία Βενιζελικών βουλευτών ακόμη και στις αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Ηλείας και του Εβρου την προηγούμενη εβδομάδα.
Κάτω από τις συνθήκες που έγινε η εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρεία του ΠΑΣΟΚ, είναι σαφές ότι απέκτησε μεγαλύτερη και πιο απόλυτη εξουσία από αυτή που είχε 2004-2007. Αν δηλαδή το 2004 ο Γιώργος είχε πάρει «λευκή επιταγή» και έκανε ότι ήθελε, τώρα είναι σαφή τα απολυταρχικά χαρακτηριστικά που παίρνει η νέα του θητεία.
Ποτέ στο ΠΑΣΟΚ, δεν υπήρχαν τέτοιου είδους χαρακτηριστικά, ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν τα εκδήλωσε, αν εξαιρέσει κανείς την πρώτη περίοδο (1974-1977), όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν σε μία κρίση, μετά την ιδεολογική έκρηξη της μεταπολίτευσης. Πάντοτε σε όλα τα συνέδρια η απερχόμενη Κεντρική Επιτροπή που ήταν εκλεγμένη, μετατρεπόταν σε ΚΟΕΣ και οδηγούσε το ΠΑΣΟΚ σε συνέδριο, ενώ οι υπεύθυνοι των τομέων δουλειάς για το Συνέδριο, είχαν τουλάχιστον την έγκριση της ΚΟΕΣ. Εδώ μιλάμε όχι για αρχηγικές αποφάσεις, αλλά για απολυταρχικές (διάλυση εκλεγμένων οργάνων που δεν κατάλαβε κανείς γιατί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την θητεία τους μέχρι το Συνέδριο αφού ήταν εκλεγμένα και διορισμό κατά το δοκούν χωρίς να ξέρει κανείς σε συνεργασία με ποιους…
Και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αν δεν αντιδράσουν ιστορικά στελέχη, το ίδιο θα επαναληφθεί και στο λεγόμενο Συμβούλιο Πολιτικού Συντονισμού, άλλο όργανο που αναμένεται να ΔΙΟΡΙΣΕΙ, μεθαύριο ο απόλυτος Αρχων του Σοσιαλιστικού Κινήματος στην Ελλάδα.
Όλα αυτά δυστυχώς γίνονται για άλλη μια φορά με την ανοχή όλων και μάλιστα για μια ακόμη φορά κάτω από την ιδεολογική τρομοκρατία ( αλαζονεία νικητών, σενάρια περί υπονομευτών και εξωθεσμικών συμφερόντων, ουδείς μιλάει, ουδείς αντιδρά…Μοιρολατρικά όλοι περιμένουν από μια την γραμματεία της ΚΟΕΣ που διόρισε ο Γιώργος δηλαδή μία ομάδα φανατικών παλαιών στελεχών που έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποδείξει την ανικανότητα τους και μια ομάδα νέων άγνωστων στελεχών που αναδείχθηκαν την τελευταία μέσα σε διάφορες ομάδες της Χαριλάου Τρικούπη που όλοι κάτι παρεμφερές είχαν αναλάβει και ποτέ δεν έκαναν απολογισμό της δουλειάς τους, να οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ σε συνέδριο και σε θέσεις που θα αγγίξουν την Ελληνική Κοινωνία!!! Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ οδηγείται ολοταχώς για να κάνει ο Γιώργος και την επόμενη φορά… την αυτοκριτική του…
ΥΓ: Για να πάρετε μία ιδέα τι ακριβώς συμβαίνει και τι καταπληκτικά πράγματα γίνονται στο ΠΑΣΟΚ σήμερα, μπορείτε να πάτε στον κόμβο www.30a.gr . Πρόκειται για ένα ρεύμα μέσα στο ΠΑΣΟΚ, όπως οι ίδιοι λένε υποστηρικτές του Γιώργου και πατήστε να διαβάσετε την ιδρυτική διακήρυξη του ρεύματος. Είναι λίγο πριν το Συνέδριο του 2004, όπου ζητάνε από τον Γιώργο να φτιάξει το νέο ΠΑΣΟΚ.
Αν την διαβάσετε θα δείτε ότι οι περισσότερες προτάσεις τους έχουν γίνει αποδεκτές (διάλυση κλαδικών και οργανώσεων στους χώρους δουλειάς, διάλυση των οργανώσεων της νεολαίας κλπ). Είναι οι περισσότερες προτάσεις για τις οποίες ο Γιώργος πριν λίγο καιρό στο Εθνικό Συμβούλιο έκανε αυτοκριτική και παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος!!!
Μεταξύ αυτών που υπογράφουν και ένα από τα μέλη που όρισε σήμερα ο Γιώργος στην γραμματείας της ΚΟΕΣ, ο υπεύθυνος για τους νέους επιχειρηματίες ο κ. Μενέλαος Κουλούρης…
Καλά ξεμπερδέματα σύντροφοι… Στο τέλος θα μείνετε μόνο 55%... οι άλλοι θα σας αποχαιρετήσουν...

Ανώνυμος είπε...

Με τον ...Πολυζωγόπουλο και με την ...Φώφη θα "τ' αλλάξει όλα";
...

...και τούτη την φορά; Με τους "αυλικούς του" ετοιμάζει το συνέδριο ο Γ. Παπανδρέου!
.
Λίγο πριν ...εκπνεύσει η Κυριακή, ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε τα μέλη της Γραμματείας που θα οργανώσουν το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν ότι ...δεν έβρισκε πρόσωπα για να τα συμπεριλάβει σε αυτό το όργανο, με τις προϋποθέσεις που ήδη είχε θέσει. Γι αυτό και αντί των 40 ονομάτων που λέγανε αρχικά ότι θα έχει, είναι τελικά 28!
Ως υπεύθυνοι ανά τομέα, συγκεκριμένα, είναι οι:
1 Οργάνωσης και Συντονισμού Συνεδρίου - Γραμματείας ΚΟΕΣ, Πολυζωγόπουλος Χρήστος
2 Αυτο-οργάνωσης και Υποστήριξης Μαδεμλής Νίκος, Παυλίδου Μαρία
3 ΝΕΑ (Νομαρχιακών Επιτροπών Αναγέννησης) Μωραϊτης Θάνος, Τσιμπίδα Βάσω, Χαλάτση Εφη
4 Δικτύων Γεννηματά Φώφη
4.1 Αυτοδιοίκησης Γιάννης Μίχας
4.2 Μαζικών Χώρων Θωμάς Φίλιππος
4.3 Νεολαίας Μουσιώνης Άρης
4.4 Αγροτών Μπατζελή Κατερίνα
4.5 Επιστημόνων Μητσός Αχιλλέας
4.6 Νέων Επιχειρηματιών Κουλούρης Μενέλαος
4.7 Καλλιτεχνών Γκερέκου Άντζελα
4.8 Συνεργασίας με ΜΚΟ Κανάκης Νικήτας
4.9 Εθελοντισμού Κουρμούζης Γιώργος
4.10 Ελληνισμού Διασποράς Αράπογλου Χρύσα
5 Μεταναστών Κοππά Μαριλένα
6 Νέων Υποδομών Δάλλα Ελίνα
7 Οικονομικού Κουτσιμπού Λένα
8 Καταστατικών Αλλαγών Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα, Στεφάνου Δημήτρης
9 Πολιτικών Θέσεων Ανδρουλάκης Μίμης
10 Φόρουμ Διαλόγου και Προβολής Θέσεων Χατζόπουλος Αλέξανδρος
10.1 Διαδικτύου-Ιστοσελίδων Μπαλαμάτση Αίγλη
10.2 Επιμόρφωσης Κόκκος Αλέξης
10.3 Εναλλακτικών Μέσων Ενημέρωσης - bloggers Βρυώνης Παναγιώτης
11 Τύπου και ΜΜΕ Ραγκούσης Γιάννης
-----------------------------------------------------------------
Τα συμπεράσματα από τη σύνθεση αυτή είναι:
α Δεν έβαλε κανέναν από τις δύο άλλες πλευρές, του Βενιζέλου και του Σκανδαλίδη.
α Εβαλε μόνο από τους δικούς του και μάλιστα τους πιο "αφοσιωμένους".
α Επομένως δεν είναι ενωτική η Γραμματεία που θα ετοιμάσει το Συνέδριο.
α Τον κεντρικό ρόλο τον ανέθεσε σε δύο πρόσωπα. Τον Χρ. Πολυζωγόπουλο, που θα έχει την γενική ευθύνη, και στην Φώφη Γεννηματά που θα ηγείται των πιο καθοριστικών και των πιο πολλών τομέων.
Ποια πολιτική ανατροπών, ρήξεων και ανανέωσης τις οποίες είχε υποσχεθεί ο Γ. Παπανδρέου συμβολίζουν αυτές οι επιλογές; Ο ένας εκφράζει τον κρατικό συνδικαλισμό, που η κοινωνία πια απεχθάνεται, και η δεύτερη την οικογενειοκρατική αντίληψη της πολιτικής χωρίς πολιτική άποψη.
Αυτοί θα τα...αλλάξουν όλα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΜΟΝΟ?
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ?
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ!
ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ Τ Ο Υ Σ ΔΕΙΣ!
QUIZ: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ(πχ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΠ??? (ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ...)
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΕΣ???

ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Γ.Α.Π
ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ
ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ

Ο Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ...
ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!
ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ 16 ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ!!!

ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

GEORGY είπε...

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΙ ΣΤΙΣ 16 ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ ΣΤΙΣ 11 ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ. ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΠΑΣΟΚ ΛΙΓΟΥΣ.
QUIZ: ΠΟΙΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ???
ΠΟΙΟΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΚΟΚΟΚΟ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ???
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΕΣΥ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ............

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε από ότι πρόσεξες όλοι γραφούμε με ονοματεπώνυμο για να έχουμε και την ευθύνη των όσων γράφουμε και να είναι φανερό και με τι προθέσεις γράφουμε, εσύ προτιμάς την ανωνυμία φυσικά… και στρέφεσαι ενάντια σε αξιόλογα στελέχη του κινήματος ανεύθυνα και ποιος ξέρει με τι προθέσεις
Σχετικά με αυτά που γραφείς δεν θα σχολιάσω τα ονόματα ένα προς ένα ούτε θα ξανά αναφέρω τούς ανεύθυνους χαρακτηρισμούς θα σχολιάσω όμως το σύνολο της τοποθέτησης σου
Φαίνεται να αγνοείς όταν αναφέρεσαι στην έλλειψη παλαιών στελεχών ότι στις 16 Σεπτεμβρίου ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που έχει αναφορές το κίνημα μας καταψήφισε χρεώνοντας μας με καθεστοτισμο και κυβερνητισμο , όπως επίσης καταλόγισε την ήττα στις πρότερες κυβερνήσεις του Κ. Σιμητη χρεώνοντας αυτές για έλλειψη κοινωνικής πολιτικής
Όπως επίσης ότι ένα ακόμα μεγάλο μέρος του κόσμου θεωρεί ότι την ευθύνη της ήττας την φέρουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ότι υπάρχει ανάγκη για ανανέωση και μόνο η μειοψηφία καταλόγιζε ευθύνες στο πρόεδρο και μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος της καταλόγιζε πάλι την ευθύνη στο πρόεδρο μόνο και μόνο γιατί δεν έκανε την ανανέωση του ΠΑΣΟΚ
Φαίνεται επίσης από τα γραπτά σου ότι σε ενοχλούν οι άνθρωποι που προέρχονται από τον συνδικαλισμό και τα κινήματα πολιτών και έχουν δώσει αγώνες μαζί με τον πολίτη και τον εργάτη, μάλλον θα σε ενοχλεί η αριστερή ανανεωτική στροφή του προέδρου που γυρίζει το ΠΑΣΟΚ και όχι μονό (το ΠΑΣΟΚ αλλά και το λαό του που ένας μέρος του μέσα από την ευημερία που φέρανε οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ τους οδήγησε να αποκτήσουν μικροαστική λογική αυτή την ίδια που είχανε δώσει αγώνες να ανατρέψουν στη Ελλάδα) στις ρίζες του
Μπορώ να σε καταλάβω ίσως να προτιμάς το κέντρο-κεντροδεξιά σαν χώρο ..ίσως και στο ΠΑΣΟΚ να σε ελκύουν πρόσωπα με τέτοιες αναφορές λογικό είναι, ίσως και να προτιμάς και την συντηρητική παράταξη……και αυτό δεκτό εμείς κάνουμε διάλογο με όλη την κοινωνία αλλά τραβάμε το δικό μας ιδεολογικό μονοπάτι, σκοπός μας είναι να πείσουμε ότι είναι προτιμότερο για τους πολίτες από τη δεξιά και όχι να πάμε και εμείς δεξιά και εδώ θα πρέπει να γράψω μια πολύ καλή ατάκα του συντρόφου Στέφανου Τσουμακα «θα πρέπει μερικοί να καταλάβουν επιτελούς ότι ένα Σοσιαλιστικό Κίνημα δεν μπορεί να κινηθεί δεξιά»
Είναι αναμφίβολο ότι ο σύντροφος πρόεδρος Γεώργιος Α. Παπαντρέου έχοντας την στήριξη του συνόλου των Σοσιαλιστών και προοδευτικών πολιτών της χώρας προχωράει δυναμικά στην ανανέωση του κινήματος συνθέτοντας τους νέους του κινήματος και αυτούς με εμπειρία, φυσικά αυτή η σύνθεση γίνετε με ιδεολογικά κριτήρια………
Όπως επίσης σίγουρο είναι ότι ο Πρόεδρος του κινήματος κατάφερε να ανανεώσει και τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ μέρος του οποίου μέσα από τις μακρόχρονες και σε γενικές γραμμές πετυχημένες (με τα λάθη τους φυσικά που μερικά ήταν μεγάλα) κυβερνήσεις είχανε συμβιβαστεί με τον κυβερνητισμο, τον καθεστοτισμο και τον μικροαστισμό, αυτό το μέρος του κόσμου του ΠΑΣΟΚ λοιπόν με τους χειρισμούς του γυρνά στις ρίζες του στη κινηματική του λογική που έχασε..
Τέλος μου προκαλεί έκπληξη που από την μια κατηγορείς τον πρόεδρο ότι δεν έβαλε «βενιζελικους» (περίεργο ο όρος χρησιμοποιείς οι βενιζελικοι ήταν οι υποστηρικτές του κόμματος των Φιλελευθέρων αλλά εσύ μάλλον θα αναφέρεσαι σε αυτούς που στηρίξανε τον Βαγγέλη Βενιζελο στις εσωκομματικές δημοκρατικές διαδικασίες του κινήματος) και συγχρόνως κατηγορείς τον πρόεδρο γιατί έβαλε ένα στέλεχος οπού ο αδερφός του στήριξε τον Βαγγέλη Βενιζελο αδύνατο να παρακολουθήσω την λογική σου αλλά με παραπέμπει μια τέτοια λογική στην ακροδεξιά που ποτε μου δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω………

ΥΓ. Χαιρετίζω την απόφαση του συντρόφου που διαχειρίζεται το Blog να μην αφορέσει τα σχολεία σου ώστε να μπορέσουμε να σου απαντήσουμε με επιχειρήματα

ΥΓ2. Πάντως δεν μπορώ να πω ότι βλέπω θετικά την ανευθυνότητα σου ειδικά όταν καταφέρεσαι εναντίων στελεχών του κινήματος ονομαστικά και από την άλλη δεν υπογραφείς αυτή την επίθεση σου

Ανώνυμος είπε...

Εμάς μπορείς να μας βαφτίσεις;..."
.

Έβαλε και το ...βαφτιστήρι του στην ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου!
.
Τι δώρο πήρε στον Αλέξανδρο Χατζόπουλο, ο νονός του για τα Χριστούγεννα;... Μια θέση στην ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ αφού ειναι γνωστό οτι ο κ. Χατζοπουλος ειναι πνευματικός υιος του κ. Παπανδρέου...
Και μετά σου λενε οτι δεν υπάρχει Αι Βασίλης...